Discussie: Vraag: motorola SBV 5121E
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 18 januari 2009, 23:30
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door max.so@home.nl Bekijk bericht
Beste lezers ,

Wie kan mij helpen in deze vraag of heb je bij de 1 ste keer voor het maken van een internetverbinding via kabel een monteur nodig hebt?

De monteur die een afspraak had tussen 12.00-18.00 was om 11.45 bij mijn zoon aangekomen. Helaas was ik nog niet daar maar het vriendinnetje van mijn zoon belde mij dat de monteur daar was. Ik ben direct vertrokken en was 11.55 aanwezig MAAR helaas was de monteur al weggegaan ondanks dat de afspraak trussen 12.00 en 18.00 was . Nu probeer ik tevergeefs een internet verbinding te maken wie kan mij op weg helpen want het lukt mij maar niet.

bedankt alvast,
grt. Max
Het is redelijk simpel, voor een nieuwe aansluiting gaat het als volgt :
  • Sluit het kabel modem aan en zet hem aan
  • Wacht tot alle lampjes US DS en online constant branden
  • Sluit een computer aan en zet die aan (zorg dat de ethernet poort werkt en automatisch een ip-adres krijgt, meestal is dat de standaard instelling) Geen router aansluiten in deze fase.
  • Start internet explorer, je komt nu op de activatie pagina. Daar vul je de activatie code in die je per brief gekregen hebt. Je moet daar dan een emailadres kiezen wat je wilt aanmaken en wachtwoord. Onthoudt dat goed, daarmee kun je later inloggen op de mail en de instellingen pagina's van Ziggo.
Als activatie gelukt is zal het modem resetten en daarna zou je toegang tot het internet moeten hebben. Sluit je een router aan daarna dan moet je het modem opnieuw resetten.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....