Los bericht bekijken
  #487  
Oud 18 januari 2009, 08:59
Marcel F's schermafbeelding
Marcel F Marcel F is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 januari 2009
Locatie: Utrecht / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 51
Standaard

Ik ben nu al een paar dagen aan het testen en wil toch ook nog even het volgende kwijt (ook al is het al een paar keer vermeld, maar ik ben er nu zelf voor het eerst tegen aan gelopen)

De PVR houdt niet altijd (randomly) rekening met de extra opnametijd achteraf en vooraf. Dit is in meerdere topics reed gemeld. En nu heb ik daar in mijn testtraject ook last van.

Wat ik niet begrijp is dat dit apparaat al ruim een half jaar te koop is, een dat dit probleem nog steeds niet verholpen is. Dit zou voor mij echt een reden zijn om dat ding zo snel mogelijk terug te stuiren na de testperiode. (met de rest van de kleine problemen zou ik eventueel nog wel kunnen leven). Je kan er gewoon niet op aan dat die correcte opnames maakt. En als Ziggo / Cisco dit niet oplossen voordat Ziggo iTV echt gaat promoten, dan komen we ze vanzelf weer tegen bij Kassa of Radar. Ik vindt dit ronduit belachelijk voor een apparaat waar sommige mensen ruim 400 euro voor betaald hebben.

Maar ik zie ook nog geen antwoorden op de vraag wanneer er een nieuwe firmware beschikbaar komt (en wat eventueel de bugfixes zijn). Ik hoop dat Kitaro of anoniem hier iets meer over kunnen vertellen.