Los bericht bekijken
  #258  
Oud 17 januari 2009, 21:55
spiffi's schermafbeelding
spiffi spiffi is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Beverwijk Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus Motorla SBV5121E + Netgear WTR2000 300N+
DTV: Samsung DCB B270R en Humax IR fox C 2x Samsanung LCD HD(r) 100hz
Berichten: 50
Standaard

Hmmmm.....alles blijft opeens werken

Na de overzetting van losse diensten naar Alles in 1 plus ging mn internetsnelheid direct omhoog en net als de TV werkte dat allemaal prima! Leuk, een 2e decoder erbij en nu dan toch maar ook telefonie erbij.....

Alleen de telefonie was niet goed, vanaf het begin had ze koorts en bleef ze moeilijk doen. Echter we zijn nu een week verder.....en toch is het nu al 2 dagen zonder storing of problemen blijven werken (tot zo ver je dat kan testen natuurlijk)....maar okay, ik heb goede hoop.

*** Toch een medewerker/het formulier of een van de vele klachten die ik heb doorgegeven via de helpdenk die een rol spelen?
*** Of was er gewoon een storing die ze niet hadden gemeld toevallig?

In ieder geval; ik hoop dat ook de telefoon blijft werken; want dan hoef ik niet meer te klagen.....

Er staat nog wel een monteur in de planning.... even kijken of dat nodig is, maar wellicht toch voor de zekerheid dan maar langs laten komen...... (want er zou volgens de HD wat met mn modem zijn, of met de bekabeling, of met.....??? Dus tja..... En ik heb echt zeer vreemde storingen gehad...dus.....??? Misschien vind hij nog wel wat...)/kan wat vernieuwen ofzo....en ik moet nog afwachten of het allemaal echt wel goed blijft werken natuurlijk...!!!>


In ieder geval; mocht iemand invloed hebben gehad; THANKS!

En..... ik wacht nog wel op twee toezeggingen (financieel en administratief) van een medewerker waarmee ik diverse keren contact heb gehad in een eerder stadium; ik hoop dat deze afspraken allemaal worden nagekomen...... Dan ik helemaal happy!

Ziggo: doe je best en hou je aan je afspraken! TOP!
gr
Spif