Los bericht bekijken
  #24  
Oud 17 januari 2009, 15:37
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkT1977 Bekijk bericht
Hallo, ben zelf niet zo'n KPN fan.. Ik denk zelf dat er met de kabel veel meer mogelijk is op termijn... Inmiddels wel geïnformeerd bij KPN. Op zich wel interessant internet + bellen maar ben bang dat het daar inderdaad ook niet altijd goed gaat.

Wat mij het meest irriteert is dat er vanalles beloofd wordt. Binnen 5 dagen heeft u weer telefonie! (dat wat 1 januari) Ik weet niet meer wat ik moet geloven bij Ziggo. Ik ben jaren een goede klant geweest bij Casema. Nooit problemen...

Vind het jammer wat de diensten van Ziggo zijn op zich interessant.. Ik heb nog niet gekozen voor KPN
Mijn advies, aangezien je nog niet over bent en jullie in blijde verwachting zijn, schaf een prepaid simkaart aan. Schrijf Ziggo aangetekend aan dat je schade ondervind van de storing die tot op heden niet verholpen is. Eis het geldbedrag van je aangekochte simkaart en beltegoed terug.

Mocht Ziggo jou schadeclaim niet honoreren, neem dan contact op met de geschillencommissie http://www.sgc.nl/ . Juridisch moet Ziggo jou wel schadeloosstellen, zij zijn aansprakelijk voor de ontstane gebreken van de telefoonlijn en het niet oplossen daarvan.

Heel veel sterkte met de zwangerschap en de besluitvorming van opzeggen of niet.