Los bericht bekijken
  #285  
Oud 16 januari 2009, 15:42
spiffi's schermafbeelding
spiffi spiffi is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Beverwijk Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus Motorla SBV5121E + Netgear WTR2000 300N+
DTV: Samsung DCB B270R en Humax IR fox C 2x Samsanung LCD HD(r) 100hz
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerrit2a Bekijk bericht
Spiffi, de beschrijving van je probleem is heel herkenbaar. Bij mij is ook een monteur langs geweest en die heeft een kabel tussen het modem en de wandcontactdoos vervangen want er bleek een breuk in te zitten. Hoe het kan weet ik niet want de kabel is het laatste jaar helemaal niet verplaatst of i.d. maar na de vervanging was het probleem in ieder geval opgelost.

Je kunt ook de klantenservice bellen en hen verzoeken om kostenloos een set kabels toe te zenden (ten minste dat is wat een medewerker van de klantenservice mij heeft meegedeeld).

Succes met een hopenlijk snelle oplossing
Hoi gerrit,
Oke...nou heel erg bedankt voor je bericht. Geeft mij hoop.....

Dus jij had ook een probleem met je telefoon (soms wel werkend, soms niets, vreemde storing, etc???)

Want Internet en tv werken prima bij mij...het is alleen de telefoon(verbinding) van ziggo die koorts heeft. Ik hoop dat hij snel beter wordt! Dan ga ik mij ook steeeds beter voelen....


P.S. Ik moet zeggen dat de afgelopen twee dagen ineens de telefoon wel beter werkt. (minder vaak ziek is). ....Hopen dat het naar 100% goed gaat en ik wacht het wel even af. Als het goed is komt er volgende week een monteru om alles door te meten. Ze dachten zelf aan een modem.

Dat van dat kabelsetje;;;oke...nou ik vroeg erom, net als het modem....maar dat doen ze niet; nee maneer, er komt een monteur....oke..nou zal wel.Duurt langer en is v=toich veel duurder?? maar oke...ik wacht het af.