Los bericht bekijken
  #24  
Oud 16 januari 2009, 15:10
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marivermeer Bekijk bericht
Haal die zenders van nederland e maar weg, geven alleen aan dat de publieke omroep gestopt is. Zien jullie dat niet ??? Haal weg die zenders waar toch niks op komt en breng er wat voor terug wat wel uitzend.
Waarom zou je in hemelsnaam eigenlijk een uitbreiding van het basispakket pakken terwijl zenders uit dat pakket niet werken.
Betalen voor een pakket wat niet eens voledig is.
Ik ga er toch vanuit dat ZIGGO ook ziet en weet dat die zenders niet meer werken. Toch er op laten staan zodat de klanten een geweldig beeld hebben. Zo geweldig dat je kunt lezen dat ze gestopt zijn.
Ik heb sinds kort een uitbreiding genomen maar krijg nu al spijt.
Sorry ZIGGO maar wat is dat toch allemaal met jullie.
Dan zeg je je uitbreiding toch gewoon op? Ben je er per 1 maart weer van af hoor.... Ik geloof niet dat Ziggo aan de publieke omroep gevraagd heeft om te stoppen met een aantal van die "Nederland 4" kanalen. Je kunt het Ziggo dus niet verwijten dat de publieke omroep om bezuinigingsredenen stopt met het uitzenden van deze kanalen. Daarnaast kan ik mij niet geheel voorstellen dat je de uitbreiding hebt genomen vanwege deze gecategoriseerde herhaalkanalen. Gelukkig zijn de pakketten en zeker het totaalpakket een stuk groter dan deze kanalen en bieden de meeste kanalen ook content met een wat lager recycle gehalte. (ik ben overigens niet vies van herhalingen hoor en kijk ook regelmatig naar een aantal van die Nederland 4 kanalen).