Los bericht bekijken
  #19  
Oud 16 januari 2009, 14:43
Mart's schermafbeelding
Mart Mart is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Zeist/Casema
DTV: Siemens M750C, Samsung DCB-9401R
Berichten: 159
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Inventarisatie van 3 bedrijven. Een heel nieuw bedrijf op papier ingericht. Een transitieplan opgesteld. Overleg met OR, vakbonden. Herindeling personeel, opleidingsplan/scholing. Verhuizing/verwerving personeel. Gebouwen, infrastructuur. Te voeren en afstemming van producten, enz. enz.

Ik schat zo in, omdat men te maken had met 3 operationele bedrijven dat het leeuwendeel pas geëffectueerd kon worden na de daadwerkelijke fusie. Extra handicap : Geen weg terug.
Dat snap ik en een groot gedeelte is ook echt wel goed gegaan. Afstemming van producten zag je gedurende het overbruggingsjaar duidelijk tot stand komen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Groot probleem : Waar leg je het startpunt ?; Wanneer ben je er klaar voor ?
Dit is natuurlijk een moeilijke vraag, echter ik vind persoonlijk dat je er nog niet klaar voor bent als je producten gaat verkopen die je administratief niet kunt verwerken. Die beginmaanden met snel oplopende achterstand op nieuwe producten had mijns inziens voorkomen kunnen worden. Daardoor zijn nu veel medewerkers bezig met puin ruimen en constant achter de feiten aan het lopen. De volgende migratie staat alweer voor de deur (DTV pluspakketten), hopelijk gaat die beter dan de telefoniemigratie van @home. We wachten het af.