Los bericht bekijken
  #31  
Oud 15 januari 2009, 20:55
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tanner85 Bekijk bericht
Na lang wachten is mijn abo toch omgezet naar Alles in 1 extra. meet ik deze ochtend.
Wat mij bevreemd is toch het feit dat voorheen mijn snelheid van het Z3 abo
' inzakte' van 15 Mb naar 12Mb en dat nu bij Alles in 1 extra wel exact 20Mb gehaald kan worden. Mijn modem is niet vervangen dus denk ik niet dat er een andere techniek (software) toegepast wordt.
De zogenaamde externe factoren ( de aan de klanten verzonden mailtjes door Ziggo zijn al genoeg in dit forum geplakt) die er voor zorgden dat in de oude situatie de snelheid zoveel lager was, zijn toch nog steeds aanwezig verwacht ik, nu voel ik me dus echt aan het lijntje gehouden door Ziggo.
Dus daar laat ik het hier toch niet bij zitten. Al die tijd toch te veel betaald, denk ik zo.
Je kan ook echt spoken zien. Techniek is niet anders, software (bootfile) van het modem is wel degelijk veranderd. Er kunnen nog steeds legio redenen zijn waarom je met je vorige abonnement "slechts" 12Mbit behaalde. En wat je aangeeft over het proberen om geld terug te vorderen voor niet (voldoende) geleverde diensten:

1) Er word geen snelheidsgarantie gegeven. Er word dus niet gegarandeerd dat jij over een bepaalde tijd minimaal snelheid x moet behalen.
2) Nu je eenmaal overgestapt bent is er niets meer te achterhalen, kan je niets meer bewijzen, want het abonnement is verleden tijd voor jou. Sowieso is het niet behalen van je snelheid een lastig juridisch te bewijzen probleem aangezien punt 1 hier ook mee te maken heeft, en daarbij een een snelheidstest zeer gemakkelijk te beinvloeden is.

Kortom met betrekking tot het geld terugvorderen sta je denk ik juridisch volledig in je hemd. Gaat je denk ik een hoop geld kosten zonder dat je er ook maar een cent voor terug krijgt.
__________________