Los bericht bekijken
  #18  
Oud 15 januari 2009, 20:43
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ziggofan Bekijk bericht
En dat kan dus niet. Bij @home kreeg een ieder deze combi-korting. Zeker bij upgraden moet deze blijven bestaan. Daarnaast kunnen de Cogas-mensen op dit moment uberhaupt dus van niets meer profiteren....

Het kan niet zo zijn dat wanneer ik mijn internet upgrade opeens de combi-korting vervalt. De combi-korting is een verkregen recht uit de @home-periode en deze rechten zouden voor bestaande klanten moeten blijven bestaan. Er is ons immers nooit gezegd dat de voorwaarden ongunstiger zouden worden doordat alles Ziggo werd!
Wel de lusten maar niet de lasten willen? Door een upgrade ga je een nieuwe overeenkomst aan met je provider, dit mag de provider tegen de nieuwe voorwaarden doen. Wil je dit niet en de oude voorwaarden behouden moet je niet upgraden naar een ander of nieuw product of pakket.

Als jij een nieuw contract tekent bij je werkgever ga je toch ook daarmee automatisch akkoord met de nieuwe voorwaarden en komt het voorgaande contract met bijbehorende voorwaarden daarmee te vervallen. Wel kan het zijn, maar dat is in overleg tussen jou en je werkgever, dat bepaalde rechten of plichten van het oude contract meegenomen worden naar het nieuwe.
__________________