Los bericht bekijken
  #7  
Oud 14 januari 2009, 18:55
Hallucinator's schermafbeelding
Hallucinator Hallucinator is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 januari 2009
Locatie: Merselo
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rku Bekijk bericht
Beste mensen,

half december heb ik het alles in één pakket plus besteld. Bevestigingsbrief met aanmeldcodes ontvangen eind december. Nu is alles 8 januari in gegaan, maar jullie raden het al, ik heb nog geen pakket gezien. Nu heb ik afgelopen vrijdag gebeld, met de vraag of het pakket misschien al onderweg was. Hier werd mij verteld dat het 6 januari naar mij verzonden was maar dat er ivm met de nasleep van de kerstdrukte een vertraging was ontstaan bij TNT. Hier zette ik direct al vraagtekens bij of dat wel klopte, maar dit werd vol overtuiging bevestigd. Vandaag nog niets ontvangen, en ik dacht ik probeer het gewoon nog een keer. Nu werd mij verteld dat er niets! was verstuurd, en dat het ook nog wel even kon duren aangezien de toeleverancier op zich liet wachten. Ook werd bij mij de vraag neergelegd waarom ik niet voor de gratis monteur had gekozen, want dan zou alles veel sneller zijn verlopen. Mijn reactie was, dat dit niet op de website stond vermeld... toen was het even stil, en ik had daar wel gelijk in..

Nu is mijn vraag: in de winkel liggen er nog zat van die paketten, zou ik daar niet gewoon 1 kunnen halen? Of hebben jullie nog andere tips, of moet ik gewoon braaf zijn en afwachten...
Ik zit hier dus precies met hetzelfde probleem. Eind december alles in 1 besteld, gisteren is de monteur geweest voor het internet en de telefonie.. Dat werkt nu.. Maar ook nog geen pakket thuisgestuurd gekregen van de digitale tv. Dus gisteren ook maar even gebeld waar het bleef. Mij werd eigenlijk precies hetzeflde verteld.. Mijn pakket zou bij TNT post liggen. Raar, want TNT zou zoiets makkelijk moeten kunnen verwerken lijkt me..