Los bericht bekijken
  #11  
Oud 14 januari 2009, 18:20
BertK's schermafbeelding
BertK BertK is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Kerkrade / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra / Netgear WNDR3700 / CISCO EPC3925
DTV: 2x CAM CI+
Berichten: 3.158
Standaard

Vandaag al een antwoord op mijn mail...

Citaat:
Helaas kunnen wij geen afspraken maken om terug te bellen. Onze Klantenservice is vaak het best bereikbaar tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak.

Via e-mail kunnen wij u slechts beperkte ondersteuning bieden bij het oplossen van technische problemen. Bij een wegvallende verbinding bijvoorbeeld, kan de oorzaak alleen worden achterhaald door het uitvoeren van verschillende tests. Helaas is e-mail geen geschikt medium om deze tests uit te voeren.

Wij vragen u daarom vriendelijk te bellen met de Klantenservice van Ziggo. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klik hier voor meer informatie.
Met vriendelijke groet,
De snelheid waarmee de antwoord binnen is, is goed... 3 dagen ....
hier kan ik niet over klagen...
De oplossing is er niet maar de inhoud is ook duidelijk en geen gekke standaard dingen.... dit is de eerste keer dat ik over een antwoord van hun tevreden ben.

Had alleen een ander probleem vandaag... Kijk ik in de brievenbus ligt er een briefje in de brievenbus van een Ziggo medewerker dat hij geweest is maar ik niet... Ik had helemaal geen afspraak.....
Op het briefje stond verder dat ze 35.- in rekening willen brengen..
Dus mooi niet... Als ik een afspraak niet nakom dan kan ik dit begrijpen
maar als je helemaal geen afspraak hebt dan kunnen ze ook niets eisen...

Het hoort ook nooit op