Los bericht bekijken
  #8  
Oud 14 januari 2009, 11:40
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rmjanzen Bekijk bericht
HD -> ze vertellen dat het onmiddelijk kan...
Facturering -> Die zeiden meteen dat het nog niet mogelijk is. Ook beweren ze dat de exacte datum nog niet bekend is, omdat men problemen heeft met het aan elkaar linken van de verschillende smartcards.. en extra dimensie in alle verhalen.
En dan vinden bepaalde personen het vreemd dat er zoveel gezeken wordt over een datum die door iedereen verteld moet worden. Duidelijkheid bij 'de bron' is het belangrijkste toch?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rmjanzen Bekijk bericht
Ik heb zelf nog steeds de hoop 1 maart, maar dit is weer eens een ander verhaal wat ik heb gehoord.
Ik maak me er niet eens meer druk om welke datum het nu gaat worden, alleen wel om het feit dat er communicatief gewoon geen duidelijkheid is en dat men gewoon DUIDELIJK geen moeite neemt om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen mbt de datum invoering. En ik zeg DUIDELIJK omdat het effect gewoon niet merkbaar is. De verschillende afdelingen hanteren nog steeds verschillende datum's. En misschien ben ik dan een azijnpisser, veel mensen, die hun hoop op 1 januari gezet hadden (en dat wordt nog steeds beweerd door de HD!!!!!!!!!!!!) worden toch op extra onvoorziene kosten gebracht.

Sorry hoor, maar als ik binnen mijn bedrijf bepaalde verzoeken niet inwillig, kan ik ook opzouten Het is toch niet zo moeilijk?

PS Beetje capabele mensen heb je tegenwoordig wel nodig hoor in het bedrijfsleven... Ik blijf het zeggen, bijna iedereen daar werkt met een eigen account op het bedrijfspc'tje... een aanmeldnotice is toch niet zo moeilijk voor de desbetreffende afdelingen? Niet iedereen zit op dit forum en weet het dus niet.

Laatst gewijzigd door Ed; 14 januari 2009 om 12:44