Los bericht bekijken
  #31  
Oud 14 januari 2009, 10:20
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Dan neem je toch geen HD als je dat allemaal bagger vind?

Probleem is dat de reclame inkomsten (zeker niet in eerste instantie) echt niet zullen stijgen als de uitzendingen in HD zijn. De kosten helaas wel. Kortom: juist een commerciële zender zal zonder extra prikkel nooit in HD beginnen. En als die prikkel 2 euro per jaar per zender is, zeg ik meteen doen.

Zeker zolang niemand verplicht is HD af te nemen en deze extra afdracht te betalen.
Ik denk dat de scheiding tussen SD of HD (als pakket) zal moeten verdwijnen en dat je zelf een pakket naar wens kan samenstellen.
Zoals je als schrijft ben ik niet verplicht om HD te nemen maar zijn er (voor mij) zeker waardevolle zenders die ik graag in HD wil zien.
Moet ik daarentegen extra gaan dokken voor een campingzender die iets tussen de reclameblokken door in HD wil gaan uitzenden, bedank ik daar feestelijk voor. Als ze hun broek niet op een normale manier weten op te houden doen ze iets faliekant verkeerd en moeten ze andere oplossingen verzinnen ipv bij de kijker geld te schrapen.

Ik betaal Eur. 24,90 per maand voor mijn tv abonnement en dan zit er vervolgens ook nog eens een deel voor tv in de Alles in 1 bundel. Ik ben geen melkkoe.
__________________
Mvg. Eric