Los bericht bekijken
  #396  
Oud 14 januari 2009, 09:34
Derckie's schermafbeelding
Derckie Derckie is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Veenendaal Casema
Berichten: 44
Standaard

Ik heb gisteravond weer de hele avond zitten proberen, maar ik heb het gevoel dat ik een cisco heb met een brakke firmware ofzo, want het gaat niet lekker. Ik heb de eerste keer zoals iedereen hier beschrijft een nieuwe firmware gekregen.

Als ik hem reset naar fabrieksinstellingen dan krijg ik daarna een witte balk met please wait loading. Ik heb gister (weer) meer dan een uur zitten wachten, maar er kwam niks. Ik zie ook niets op de display verschijnen. Niets lijkt te reageren op de afstands bediening of de knoppen op de voorkant. Alleen de aan en uit knop.

Als ik hem daarna met de knop uitzet en weer aanzet zie ik op de display een 1 verschijnen en daarna een load met een balkje die volloopt. Dan komt er run in beeld te staan en daarna verschijnt er een 5 in beeld met weer de witte loading balk (op de tv) en daarna lijkt hij weer niets te doen. Ik heb toen weer een uur gewacht, maar er kwam niets. Als ik dan op de menu knop druk op de cisco zelf krijg ik een groen scherm omhoog die vraagt om een pincode? Ik denk dat dit een of andere ingang is waarmee je in de firmware van de cisco kan komen??? Ik heb wat codes geprobeerd, maar kwam er niet in.

Als ik hem nu uit en aan doe kom ik wel in het scherm om te gaan installeren!?!!? Ik kan dit proces elke keer herhalen. Als ik hem reset moet ik eerst weer het groene pincode scherm naar boven halen voordat ik daarna weer in de normale setup kom.

De setup lijkt daarna goed te gaan en ik kan tv kijken. De provisioning status komt elke keer op geactiveerd. Wat mij wel opvalt is dat er elke keer komt te staan dat hij de firmware van het modem aan het updaten is.

Via pm heeft Kitaro1 itv geactiveerd op mijn oude kaartje. Ik heb nu bij zowel uitzending gemist als bij tvtheek een ok knop. Helaas krijg ik bij allebei de melding dat het afspelen niet gelukt is. Probeer later opnieuw.

Ik heb toen nog een keer gereset en geprobeerd het op de engelse taal te proberen dus na alle handelingen kwam ik weer in het installatie opstartscherm en alles weer geinstalleerd.

Nu heb ik alleen het probleem dat ik helemaal geen tv meer heb en de melding krijg dat er geen signaal is. Ik weet wel zeker dat er signaal opstaat, want als ik mijn oude samsung aansluit doet deze het prima.
Ik heb deze melding al eens eerder gehad en ben toen maar weer terug gegaan naar fabrieks instellingen waarna ik weer signaal had.

Ik ben toen maar gaan slapen, want ik krijg het gewoon niet werkend