Los bericht bekijken
  #62  
Oud 14 januari 2009, 08:35
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Ik weet niet hoe je hier een feit of aanname van wilt maken, het is een promotiepraatje.
Jij verkondigt en post het zo als zijnde waarheid in dit topic,

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Maar jouw stelling is dat UPC graag van analoog af wil. Ik neem aan dat je dat kunt onderbouwen met een onderzoek? Of een statement van UPC?
Nee ik kan dat niet onderbouwen met een onderzoek. Wel heb daar wat inside information die niet op internet te vinden is. Als je het niet gelooft, jammer voor jou, dan geloof je het niet. Is je goed recht om het in twijfel te trekken. CAIW is de eerste kabelaar die het durft om te verkondigen dat ze overwegen om het analoge signaal stop te zetten. Afhankelijk van wat hier uit komt zal het denk ik nog voor het einde van dit jaar zijn dat er meer kabelaars zijn die hiermee naar buiten zullen gaan treden en aangeven dat ze het analoge signaal willen stopzetten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Het wordt door nlkabel (belangenvereninging van de kabelaars) gebruikt als argument/verkooppraatje voor digitale televisie via de kabel.
Kan jij onderbouwen met een statement van UPC, Ziggo etc dat dit praatje van de betreffende website het standpunt en de mening is van de verschillende kabelaars?

Echter voordat je een ander vraagt iets te onderbouwen, begin eens bij jezelf, daar ligt nog een schone taak voor je, aangezien ik jou ook nog niets van alles wat jij hier post heb zien onderbouwen of zien beargumenteren met een onderzoek of cijfers waarop dat gebaseerd is.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 14 januari 2009 om 08:45