Los bericht bekijken
  #277  
Oud 13 januari 2009, 23:23
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OmitZ Bekijk bericht
Oh sorry, ik dacht dat je deze online activiteiten deed als hobby naast je werk. Het is niet mijn bedoeling om deze problemen op je bord te schuiven. Ik hoopte alleen dat jij misschien andere inzichten zou hebben dan de mensen die ik al gesproken heb van Ziggo.
Natuurlijk begrijp ik heus wel dat je niet alles voor mij kunt doen naast je eigen werk, maar ja, ik zit niet voor niets op dit forum, ik probeer ook maar wat naast het bellen naar de Hlepdesk mijn telefoon / verbinding goed werkend te krijgen.
Wel mooi om te zien dat jij zoveel hart voor de zaak hebt dat je naast je werk nog zo betrokken blijft bij Ziggo! Dat vind ik echt mooi!
Overigens verwacht ik niet van je mijn probleem oplost, ik ben al blij met de aandacht die je ons hier allemaal geeft!
Ik kan wel een aantal controles via checks in een aantal systemen uitvoeren en kom daarbij wel eens tot andere inzichten (als voorbeeld verkeerde profielen met gevolg dat de snelheid lager is) , maar ik kan het probleem niet 'thuis' oplossen, want doorvoor zijn andere disiplines voor nodig (mijn compentence en primaire scope beperkt zich immers tot DTV). Daarvoor moet ik overdag andere mensen aansturen / aansporen en dat kost de nodige tijd en dat kan ik niet altijd even combineren.