Los bericht bekijken
  #3  
Oud 13 januari 2009, 12:07
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.463
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buster Bekijk bericht
Is het een gerucht? Je vind veel over dit onderwerp in deze threat maar het lijkt mij best goed hier meer duidelijkheid over te krijgen zodat Ziggo er meer over naar buiten brengt. Het is onduidelijk of Z3i wordt gecontinueerd of wordt gestopt. Moet ik €20,- meer betalen of niet op dit moment of kan ik beter direct over naar Alles in 1 extra?
Het abonnement zal voorlopig niet actief gestopt worden, maar wordt (als je alle signalen bekijkt) minder aantrekkelijk gemaakt, waardoor je al duurder uit bent met Z3i dan een alles-in-1 extra voor minder snelheid, ook als je de telefoon die daar bij zit niet eens zou gebruiken. Op dit moment is Z3i nog wel ietsje sneller dan Ai1-Xtra maar veel scheelt het niet. Straks is dat dus anders.

Dus lijkt mij dat het abbo in de toekomst vanzelf zal uitsterven. In het verleden is dat met andere abonnementen ook zo gegaan. Als er dan heel weinig klanten overblijven zal het wel stoppen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....