Los bericht bekijken
  #374  
Oud 13 januari 2009, 09:18
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik vind dat wel gek als ik in April, Mei, Juni, Juli, Augustus, October, December en Januari problemen heb gehad. Gemiddels 2 uur per maand minimaal aan de telefoon hang met de helpdesk (met mijn mobiel, want digitale telefoon he ?) en als alternatief twee weken moet wachten op een techneut. Als het oude stuk is, stuur ik dat toch gewoon op ? Lijkt em eerlijk genoeg.

Enfin, ik heb een nieuw modem maar ook die valt te pas en te onpas spontaan uit s'nachts (en vervolgens wil hij erg slecht herstarten). Dus ik ga nu zelf een nieuw kabeltje halen, als dat niets oplost (not bloody likely) dan halen ze de straat maar open en leggen ze maar een keer nieuwe kabels, iets dat me in Augustus al als een mogelijke oorzaak voor mijn schommelend signaal is gegeven.

Overigens heb ik het netjes getest: de lijnen deden het niet met mijn oude modem, maar wel met het geleende modem van mijn vader (woont om de hoek) dus toen was 1+1=2. Helpdesk gebeld, die hebben het geconfirmeerd en voila. Uiteraard is dat eigenlijk mijn "werk" niet maar zoals vermeld: Ziggo moet meer TD mensen aannemen, de wachttijden voor een moneur zijn te (onacceptabel) lang. Je kan mensen wel twee weken zonder computer laten zitten, niet twee weken zonder telefoon. Ja ik heb een mobiel, maar dat heeft niet iedereen.
__________________
Cthulhu for World Domination