Discussie: Vraag: WRT160N-EU probleempje.
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 12 januari 2009, 23:17
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bossie Bekijk bericht
Brammetje is nog niet terug uit Brussel zeker?
En CeesS had niets aan mijn info?
Ik voel me wel alleen staan zo hoor!
Goed dat je nog even reageert, want ik zie zoveel berichten dat het bijna niet is bij te houden. Ik vroeg om je ip-adressen om te zien of ze wel in hetzelfde subnet zitten en dat is zo, dus het zou in principe moeten werken. Kan dus nog een firewall zijn in je pc's, maar dat had je al gecontroleerd. Verder kan het dan alleen nog zijn dat de draadloze poort van je router geen map-delen toestaat omdat dit natuurlijk redelijk onveilig is. Misschien kun je daar nog iets van vinden in de configuratie ?

Ik heb/ken zelf die router niet dus ik filosofeer er maar wat op los

Kun je de pc die je nu draadloos erop hebt, niet tijdelijk even via een netwerk kabel op dezelfde router aansluiten. Werkt het dan wel, dan weet je dat het in het draadloze deel moet zitten. Werkt dat ook niet dan zit het in de pc zelf in de settings. Zorg eerst dat het met draad perfect werkt en probeer daarna het draadloos te laten werken kan ik alleen maar als tip meegeven.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....