Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #1032  
Oud 12 januari 2009, 23:01
Cybermania's schermafbeelding
Cybermania Cybermania is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: @Home / Ziggo - Assen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door masutrix Bekijk bericht
Haha, jaja was t maar waar. Dat zou betekenen dat ik nog iets enigzins kon downloaden.

Wel teleurstellend dat de mensen met het duurste abbo het meeste last hebben van schommelende snelheid. Als ik bij vrienden kijk met het traagste goedkoopste abbo, dan hebben hun bijna altijd een hogere snelheid dan waar ze voor betalen. Het wordt tijd dat ze dat bij ziggo eens gaan veranderen en de meest betalende klanten beter tevreden houden. Jammer, maar ik raad tegenwoordig NIEMAND meer ziggo aan, terwijl ik tot november zeer tevreden was.
Het is begrijpelijk hoor. Hier is de telefonie nog altijd niet betrouwbaar. Internet hebben we weinig klagen over, af en toe valt de snelheid weg, maar dit is gelukkig enkel. Laats eens 34 kb/s download gehad (telefoonlijn gaat nog sneller ).

De upload blijft hier nog altijd wat achter. Alleen de facturatie, ze hebben mij nog gewoon standaard TV gefactureerd t/m februari, terwijl ik al iets van 3 maand gebruik maak van Alles-in-een Plus.

Maar het is belachelijk, alles, ook credits voor elkaar krijgen is een ramp bij hen, net zoals dus een stabiele verbinding...