Los bericht bekijken
  #17  
Oud 12 januari 2009, 21:47
bossie's schermafbeelding
bossie bossie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2007
Locatie: Hoofddorp (Oost)
Berichten: 154
Standaard

Regelmatig gebeld en gezeurd, maar een jaar verder, heb ik nog steeds de zelfde problemen.
Vandaag kreeg ik deze email:
Via de website heeft u een vraag gesteld over uw Ziggo-diensten.
Ik heb u een verhuisdoos toegestuurd met daarin een vervangende wandcontactdoos en een signaalverdeler. Normaliter wordt een verhuisdoos alleen verstuurd bij een verhuizing. Echter, na het controleren van uw modem blijkt dat het signaal regelmatig slechte waarden vertoont. Door de huidige componenten te vervangen kan het probleem verholpen worden.
Het modem dient tijdens het plaatsen van de wandcontactdoos en de signaalverdeler ontkoppeld te zijn van de stroom. Let er ook op dat de witte coax-kabel niet te strak in het modem geschroefd wordt. Deze dient handvast aangedraaid te worden. Indien de problemen zich nog steeds voordoen na het plaatsen van de toegestuurde componenten, dan verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice. Wij helpen u dan graag verder. Op dat moment kunnen wij uw modemwaarden opnieuw analyseren met de geinstalleerde nieuwe componenten.
Onze excuses voor het ongemak. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
D. M**** (mod-edit - naam medewerker verwijderd - zie forumregels)
Afdeling Klantenservice
Ziggo

Dan ben je een jaar aan het lijntje gehouden er weas zelf een klantenservice persoon die mij vertelde dat zij wel zo'n goed modem zou willen hebben als ik had.
Ik heb haar direkt voorgesteld te ruilen........maar nee hoor!
Heb ik ff mazzel dat er een klanenservice piepeltje is gestruikeld over mijn email.
En serieus aan het werk is gegaan:
Er is nu geconstateerd dat mijn modem slecht presteert!

Eens kijken waar dat nu weer toe leidt.