Los bericht bekijken
  #1  
Oud 11 januari 2009, 18:14
EnricoM's schermafbeelding
EnricoM EnricoM is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2008
Locatie: Benthuizen
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Humax IR Fox
Berichten: 3
Standaard Downloadlimiet news server onjuist en is niet te wijzigen door Ziggo...

Ik ben in het najaar 2008 van wanadoo/orange-cable-easy naar het Ziggo Alles in 1 plus pakket overgestapt. Helaas blijft mijn downloadlimiet voor de Ziggo news server op 10 GB staan. Ik probeer nu al een paar maanden via de telefonische helpdesk en middels het Ziggo contactformulier mijn datalimiet voor de newsserver te laten wijzigen van 10 naar 50 GB (waar ik volgens mijn abo recht op heb), maar het lukt Ziggo maar niet om dit te wijzigen. Het enige wat de Ziggo helpdesk lukt is om aan te geven dat ze niet weten wat ze hier aan kunnen doen en onderstaande mail te produceren:

Via de website heeft u een vraag gesteld over problemen met de downloadlimiet van de nieuwsgroepen.

Naar aanleiding van uw vraag/klacht omtrent de datalimiet op ons nieuwsplatform kan ik u als volgt berichten.
Het nieuwsplatform van Ziggo is een nevendienst en wordt ook als zodanig aangeboden, daarbij is het dus niet mogelijk om kosten te verhalen als er een storing/probleem voor doet met het nieuwsplatform aangezien dit niet de hoofddiensten betreft van Ziggo.

Wel heb ik reeds een taak aangemaakt voor een afdeling die dit gaat uitzoeken en afhandelen, dit is geen netwerktechnisch probleem maar een probleem met de registratie bij het nieuwsplatform. Ik kan u helaas niet berichten over een te verwachten oplostijd, het zou zo kunnen zijn dat het enige weken in beslag neemt.Met vriendelijke groet,

***)
Afdeling Klantenservice
Ziggo

Het aanpassen van 1 getalletje in de admistratie van Ziggo gaat dus weer enkele weken duren... (probleem al in oktober/november gemeld bij Ziggo)Ik hoop dat het snel goed komt, anders gaan ze deze klant verliezen... Is er misschien een Ziggo administrator die deze zaak een beetje kan bespoedigen?

Gr,
Eric

mod edit : In de forum regels had u kunnen lezen dat namen van mdewerkers hier niet worden genoemd. SORRY! Ik zal er op letten!

Laatst gewijzigd door EnricoM; 11 januari 2009 om 18:58