Discussie: ADSL uit de gratie
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 11 januari 2009, 17:22
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martwout Bekijk bericht
Ik zit nu gelukkig bij Xs4all met een snelheid die m.i. voldoende is. Bovendien ben je dan voornamelijk overgeleverd aan UPC of Ziggo. Met alle bijhorende storingen en prijsverhogingen.
ehh... Prijsverhogingen ?? Internet kost al een hele tijd hetzelfde.

Over storingen gesproken:
Citaat:

Storing bij XS4All door uitval router

Vrijdag 9 januari 2009, 14:45 - Zo'n 25.000 XS4All-klanten hebben sinds vanochtend geen internet of voip meer. Een grote router in het netwerk heeft het begeven.

Volgens de woordvoerder betreft het een grote Juniper-router in het belangrijkste datacentrum van XS4All die het ATM netwerk verbindt met het internet. "Die ging vanochtend down en wilde niet meer rebooten. Samen met de leverancier zoeken we naar de oorzaak." Het is nog onbekend of het probleem hard- of softwarematig van aard is.
Maximaal 25.000 abonnees, verspreid over het land, hebben sinds vanochtend geen internetverbinding meer. "Dat is de maximale capaciteit van die routers." Er zijn volgens XS4All geen zakelijke klanten getroffen door de storing.
De storing heeft geen betrekking op het KPN-netwerk, zoals abusievelijk op de site van XS4All wordt gemeld.

Grootste storing ooit
In mei vorig jaar werden KPN en XS4All getroffen door de grootste netwerkstoring ooit in Nederland. Door een bug in de software van raakten de ATM-switches van KPN één voor één overbelast, als vallende dominostenen. Het duurde dagenlang voordat het netwerk weer stabiel was.
Waarmee ik maar wil zeggen dat storingen bij iedereen voorkomen, ook bij XS4ALL......
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....