Los bericht bekijken
  #283  
Oud 11 januari 2009, 16:45
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bartje Bekijk bericht
Heb de nieuwe kaart erin gedaan en kon in 1 keer de hele installatie doorlopen zonder welke foutmelding dan ook.

Het probleem van uitvallend geluid heb ik niet? Kan je beschrijven tussen welke kanalen je schakelt wanneer dat gebeurd?
Heb dit al eerder in bugs & wishlist gemelde euvel ook niet ervaren. Geluid (met de rode knop om te schakelen) doet het nagenoeg perfect. Is alleen niet lypsync bij Film1 in Dolby D. Ik ben wel tegen niet eerder genoemde bugs aangelopen: zoals het vastlopen van de DVB-ondertitles op de BBC (2,3,4,, want BBC1 heeft om onverklaarbare reden geen dvb en dus op de Cisco helemaal geen subs bij Ziggo!)

De bug van de onbetrouwbare EPG-opnamen* ondervind ik tot nu toe als het meest hinderlijk. *dat ie op exact het EPG-tijdstip stopt met opnemen ongeacht hoeveel extra tijd je inpland. Waardoor het laatste deel van film, serrie of show ontbreekt. Als dat werd opgelost is dit een wereld HDD!

Ik vroeg mij af gezien de wisselende ervaringen hier op het forum wat wijsheid is om de Provisionering van de Interactieve TV aan de praat te krijgen: de nieuwe opgestuurde kaart? Of de smartcard waarvan het nummer is doorgegeven aan het testbureau? Ik dacht dat dat laatste alleen was om de bestaande abonnementen na de eerste 2 weken ook op de nieuwe kaart over te zetten...

Wat betreft die spitter: ieder zijn meug. Zoals ik de splitter nu heb geinstalleerd was het door de monteur al gedaan bij het vervangen van mijn WCD. Ik heb de cisco in een apart kastje onder de Tv op enige meters van de radio en de WCD/bbversrterker, vandaar. Ofwel: ik denk dat het verder niets uitmaakt...

Laatst gewijzigd door pjutr; 11 januari 2009 om 16:56