Los bericht bekijken
  #281  
Oud 11 januari 2009, 16:28
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Ik had ook al een eenpunts WCD, geinstalleerd i.v.m. internet/telefonie en dat scheelt inderdaad het meeste werk. Nu hoeft alleen de versterker op die aansluiting en de rest wijst zich van zelf. Ik denk dat je inderdaad n.a.v. de persoonlijke situatie en de versterkingsmogelijkheden de aansluitngen moet kiezen. Ik heb de radio-splitter bv. niet op de Cisco zoals op tekening B1 (rare plek ook) maar gewoon op uitgang 4 die naar de slaapkamer-tv gaat.

Mijn grootste probleem is dat ik de Interactieve TV niet geïnitieerd krijg. D.w.z. na 25 min. proberen geeft ie steeds een Provider Status Error i.p.v. het authorisatiescherm waarop je de klantgegevens moet invullen. Iemand hier een oplossing voor? (Stekker er uit heb ik al 2x geprobeerd steeds met dezelfde error als resultaat....
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Qinx Bekijk bericht
Hey,

Ik heb ook zojuist m'n Cisco ontvangen. Maar voor ik ga aansluiten: ik heb internet via de kabel en daarvoor via casema ooit zo'n kastje gekregen dat het signaal splitst in internet aansluiting en TV aansluiting. Doet dit kastje niet al hetzelfde als de nieuwe breedband versterker? Of is bij dat oudere kastje het signaal voor de TV nog steeds één-richtingsverkeer?

Overigens heb ik gewoon een groene draad rechtsreeks uit de muur komen, dus die WCD blijft bij mij in de verpakking zitten.

Oh, en nog een vraagje: in de handleiding van Ziggo staat dat je het kabelmodem op de eerste poort (na de input) van de versterker moet aansluiten. Op de versterker staat echter dat die 0dB levert en geschikt is voor kabels <5 meter. Ik neem aan dat ik het modem beter aan kan sluiten op de poort die past bij mijn situatie? (Zit een metertje of 10 tussen het kastje en hjet modem).