Los bericht bekijken
  #59  
Oud 11 januari 2009, 16:28
Renecs's schermafbeelding
Renecs Renecs is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2005
Locatie: Enkhuizen - Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 42
Standaard Verdrietig......

Goede middag,

Ik moet echt even iets kwijt. Ook ik heb hier sinds deze week (is hier op 07 jan. begonnen na een storing sávonds en dus helemaal geen internet had) problemen met de snelheid.

Sinds de 7e zijn er ook bij mij hier in Enkhuizen ENORME fluctaties in de internet snelheid. Waar ik me enorm over kan opwinden is dat veel mensen (inclusief Ziggo helpdesk) er ALTIJD van uitgaan dat het probleem bij de klant ligt.

Gisteravond wederom weer enorm traag schommelend tussend de 2 en 4 MB (heb een 20Mb abbo). Ook bij 3 verschillende buren gecontroleerd. Ook hier exact hetzelfde problem.

Gebeld naar Ziggo helpdesk! Ik leg rustig en netjes mijn hele verhaal uit en dat zelfs bij 3 andere woningen hier vlakbij dezelfde problemen zijn.

Gaan ze het hele standaard verhaal met je doornemen dat je je Pc rechtstreeks op je modem moet aansluiten, je Pc moet opstarten in de veilige modes, affijn u kent het hele verhaal wel.

Als ik nu hier op het forum alleen al kijk en ik zie de VELE reacties van mensen met dezelfde problemen, en er is zelfs bij Ziggo bekend dat er zo veel mensen bellen met hetzelfde probleem, zou er dan wellicht niet iets aan de hand kunnen zijn?????????

Laat ik wel duidelijk zijn, ik ben absoluut verder een tevreden klant van Ziggo, en heb eigenlijk nagenoeg nooit problemen gehad, dus verder geen klagen, maar dit soort STORINGEN stoort mij toch enigzins wel en dan vooral hoe men er bij Ziggo mee omgaat.

Sorry...maar moest mijn frustratie even kwijt