Los bericht bekijken
  #5  
Oud 11 januari 2009, 12:17
RedSox's schermafbeelding
RedSox RedSox is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 januari 2009
Locatie: Casema
Berichten: 33
Standaard

Grappig, want ik bedacht me net exact hetzelfde na het lezen van twee totaal verschillende discussies.

Ik geloof ook weer niet dat Ziggo zó belabberd is, maar even netjes je klanten inlichten over veranderingen op korte termijn is er niet bij.
Dat is al een euvel wat al heel lang bij Casema speelde.
Met veel klanten komen er natuurlijk altijd veel klachten -- dat heeft nog niet eens iets te maken of je een goed bedrijf bent of niet.

Maar een goed voorbeeld is het weghalen van BravaHD uit het HD pakket:
Het gaat over contracten die lopen tot het einde van 2008 en al redelijk voor het verlopen worden besproken. Op een bepaald moment neem Ziggo het besluit dat ze niet met Brava tot een overeenkomst kunnen komen.
Het lijkt me niet meer dan normaal dat elke beschaafd bedrijf zijn klanten dan laat weten dat per 1-1-2009 deze zender komt te vervallen.

Een verandering van een dienst komt met de verplichting om klanten hun huidige contract te laten herzien. Er zijn vast mensen die zo'n zender zullen missen en dan het gekozen pakket niet meer de moeite vinden.

Moeten klanten dan elke week de ziggo site in de gaten houden voor nieuws over hun pakket ? Waarom niet even een briefje aan alle klanten die zo'n pakket hebben ? Of desnoods een email.

Duidelijke en vooral eerlijke communicatie neem bij veel mensen een hoop onvrede weg. En het scheelt qua werkdruk bij de helpdesk.....hebben ze tijd over voor mensen die echt een dringend probleem hebben.

Qua mailings komt Ziggo wel een stuk vriendelijker over dan Casema destijds - die was echt met alles zeer arrogant.