Los bericht bekijken
  #442  
Oud 11 januari 2009, 00:06
Ardana's schermafbeelding
Ardana Ardana is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 oktober 2002
Locatie: Bovenkarspel/Multikabel
Ziggo Internet: Ai1+ via Ubee EVW3200
DTV: Humax iHDR5200c
Berichten: 295
Standaard

@Snowmaster, zou je me kunnen vertellen of dit
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snowmaster Bekijk bericht
De Humax heeft hier op twee ISF gecalibreerde Pioneers staan draaien naast een Samsung en Topfield decoder. Helaas is na 150 uur de Humax op beide schermen weer afgekoppeld want de Samsung en Topfield presteerden beter in hun primaire taak voor alledag : goede SD kwaliteit.
dezelfde Humax is als deze
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snowmaster Bekijk bericht
Maar nu hier al 4 weken een Humax staat te draaien, durf ik rustig de Humax uit te roepen tot de beste kabeldecoder die op dit moment verkrijgbaar is.
Complimenten aan Humax en natuurlijk ook Ziggo voor de geleverde kwaliteit ! Natuurlijk hou ik nog wensen, daarom heb ik al twee kleine modificaties aan de Humax decoder doorgevoerd, maar dat is ook mijn hobby .
In combinatie met het Ziggo netwerk verslaat hij in ieder geval probleemloos de beeldkwaliteit van een topfielddecoder op Canal Digital met satelietverbinding.
M.a.w. is de kwaliteit ondanks je modificaties (condensatoren?) toch minder dan je in eerste instantie meldde of gaat het in je laatste post (eerste quote) over een ongemodificeerd exemplaar en heeft je gemodde model er geen/minder last van?
__________________
BOFH excuse #92:

Stale file handle (next time use Tupperware(tm)!)