Discussie: Vraag: Zoekfunctie
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 januari 2009, 22:11
Qinx's schermafbeelding
Qinx Qinx is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 september 2008
Locatie: Breda (Casema)
Ziggo Internet: Z2
DTV: iPVR 5900c
Berichten: 57
Standaard Zoekfunctie

Hoi,

Ik heb een paar vraagjes over de zoekfunctie (eventueel in combinatie met de opname functie) van de Cisco 8455DVB.

Allereerst heeft het zoek menu "zoeken op persoon" als eerste optie. Kan ik dat veranderen in "zoeken op titel"? Komt namelijk vaker voor dat ik de titel weet dan dat ik weet wie er meespelen.

Ten tweede: ik wilde de Graham Norton show opzoeken om op te gaan nemen, dus ik voer (overigens met veel pijn en moeite, kan dat allemaal niet wat sneller?) g-r-a-h-a-m in. Niets gevonden. Gezocht op persoon. Niets gevonden. Nu blijkt dat het in de EPG als "The Graham Norton Show" staat vermeld, en de cisco lijkt alleen op begin van de titel te zoeken, dus inclusief "The ", of bijvoorbeeld bij de Mike en Thomas Show inclusief "De " Kan ik dat veranderen, zodat ik gewoon een zoekterm in kan vullen, zonder dat die term per se aan het begin staat?

Ten derde: eenmaal alle Graham Nortons gevonden, maar ik kan niet direct in de zoeklijst op "rec" klikken. Ik moet eerst een zoekresultaat aanklikken, dan opnemen, dan terug naar de resultaten en naar de volgende. Dat moet handiger kunnen, lijkt me. Kan ik dąt veranderen?

En ten laatste: ik kan niet zien of de cursor op het laatste resultaat in de lijst staat. Als de huidige selectie de laatste is, en ik druk op pijltje naar beneden, sluit ie de zoekfunctie af en gaat ie terug naar TV beeld. En kan ik dus weer van voor af aan beginnen. Is daar nog iets aan te verbeteren?