Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #23  
Oud 10 januari 2009, 20:16
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Natuurlijk is het beter om zaken die mis zitten vroegtijdig te signaleren. Aan de andere kant kan ik tig redenen bedenken waarom iemand dat pas in een later stadium kan. Ontslaat een bedrijf daarom er ook niet van de administratie op orde te hebben. (Al brandt het tot de grond toe af). De klant mag niet de dupe worden van een administratie die niet op orde is. In dat geval moet de klant het voordeel van de twijfel worden gegund. Ik heb dan ook nog nooit meegemaakt (in de MK tijd) dat reclameren om die reden niet werd gehonoreerd.

De grote kunst op dit moment is om klachten op de juiste plek binnen Ziggo af te leveren omdat niet in alle gevallen de reguliere kanalen het gewenste effect lijken te hebben.

Het probleem met de HD is dat zij waarschijnlijk niet anders kunnen/mogen dan blindvaren op hun administratie en die als bindend beschouwen/behandelen. Het hoort wellicht niet tot hun taak om fouten daarin op te sporen.

Vandaar dat veel wordt doorgezet naar de 2e lijn. Ziggo heeft duidelijk ingezet op versterking van de 1e lijns HD. De hoeveelheid extra werk die dat met zich meebrengt voor de 2e lijns specialisten komt daardoor duidelijk in het gedrang.

Ook de interactie tussen 1ste en 2e lijn lijkt minder soepel te verlopen dan wat wij gewend waren in de MK-tijd. Ook dat verloopt middels "taken" vnl via diezelfde database. Als die al niet altijd even consistent is dan mag je ook daar dus het een en ander verwachten.
__________________
BenJ