Los bericht bekijken
  #226  
Oud 10 januari 2009, 18:29
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard bugs

Ik heb het apparaat gisteravond ontvangen en vandaag op mijn gemak geinstalleerd. WCD ging probleemloos.
Loading was eindeloos, maar daarna fraai plaatje. Ik krijg (zoals meer testers) het inetereactieve deel niet aan de praat. Installatie mislukt. N.a.v. andere postings de stekker er uit gehaald. Daarna installeert-ie weer enkele minuten en wordt aangegeven dat er nu geen updates meer te installeren zijn. Maar op uizending gemist en TV-theek blijft het scherm maagdelijk blauw. En als ik dat lang genoeg volhou loopt apparaat vast.

De eerste impressie: Beeld kwalitatief beter dan de Samsung. Zeer groot is het verschil bij de RGB-uitgang. (HDMI moet dan wel 576p, want anders dof beeld). Wat zeer tegenvalt als je eerdere STB's gewend ben is de teletekstfunctie. In 1 woord bagger uit het jaar nul zonder geluid en transparant beeld. En het ontbreken van TT-ondertiteling vind ik helemaal niet kunnen.

Een aantal bugs uit de eeerder gepresenteerde bugslijst zoals het uitvallen van het geluid ben ik niet tegengekomen (opgelost in nieuwe frimware?) Maar wel een nieuwe: de volumeknoppen bedienen altijd mijn tv. Dus als je het geluid van de STB niet op het goede niveau heb, moet de TV code gedelete worden. Voor het overige moet ik het nog uitproberen. De eerste recorder opnamen waren zeer veel belovend!