Los bericht bekijken
  #260  
Oud 10 januari 2009, 17:36
George de Vries's schermafbeelding
George de Vries George de Vries is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2008
Locatie: Emmen/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Siemens M750C IR
Berichten: 9
Standaard Ziggo.... Radar.... niet goed wijs????

Hallo allen,

Zoals alleom misschien wel bekend is heb ik nu sinds september geen telefoon meer. Nu kregen we vandaag de volgende brief en ik ga hem letterlijk quoten. Ik hoop dat jullie je lach in kunnen houden oh en mijn commentaar zet ik er tussen haakjes achter om het nog sappiger te maken). Hier komt ie dan he:

Geachte mevrouw, heer de Vries (dat zijn wij he )

Via Tros Radar hebben wij een klacht van u ontvangen. (eh ja 2 maanden geleden ofzo)
In november en december hebben we u meerdere keren gebeld. Helaas is het niet gelukt om u te bereiken. (Meen je dat nou wat raar sinds september doet onze telefoon het niet)

Wij willen graag alsnog de klacht voor u oplossen indien deze nog niet is opgelost.() Om u goed te kunnen helpen willen we graag van u weten wanneer en op welk telefoonnummer wij u het beste kunnen bereiken. U kunt dit samen met uw relatienummer naar ons mailen via ..................@office.ziggo.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Joop Evers
Directeur Klantenservice


Ik geef me over ik weet niet hoe ik hierop moet reageren en weet absoluut niet waar ze mee bezig zijn. Hebben ze daar bij Ziggo geen helpdesk pakket of iets dergelijks waar klachten worden geregistreerd???? Mensen van Ziggo bellen ons op ons gsm nummer en nu weet Ziggo niet meer hoe ze ons moeten bereiken en wordt van ons gevraagd of we alsnog weer ons gsm nummer doorgeven.

Ik word er van.... maar voor de 200...ste keer zullen we van onze kant weer onze best doen en reageren op hun email adres en onze gegevens doorgeven.

Fijn schaatsweekend dames en heren.....