Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 januari 2009, 17:11
UrDance4u's schermafbeelding
UrDance4u UrDance4u is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 januari 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Ziggo Internet: Z3 3-in-1 Arris TM501 B + Netgear WNR834B Router
DTV: Samsung DCB-9401R + Samsung DCB-H360RS
Berichten: 18
Standaard Voer de PIN-code in..... dat wil niet

Vandaag... eindelijk (zucht) de HD Kabelontvanger (DCB-H360RS) ontvangen. Begin november 2008 de keuze gemaakt van Z2 naar alles-in-1 Z3 met voor 99 euro de HD Ontvanger, (jammer dat Ziggo er 2 maanden voor nodig heeft omdit allemaal te kunnen uitvoeren) heb immers al een LCD TV/Monitor van Samsung de SyncMaster2032 MW met 1080i optie en HDMI plug. Kan deze voorlopig bij de PC zijn functie doen, en na de woonkamerverbouwing op de toekomstige plasma verder zijn werk doen. Heb al een "gewone" digitale ontvanger van Samsung voor de "oude" Philips Breedbeeld TV (met toeter er achter waar je, je rug mee vertild). Die doet zijn werk goed en zal na de verbouwing met de Flieps mee verhuizen naar de slaapkamer... zo gaat dat toch bij ons allemaal niet?

Alles conform aangesloten, nog ff een HDMI kabel gehaald (zat er niet bij...wel allemaal kabels die ik NIET nodig heb) en aansluiten. Na 15 minuten maar de (verkeerde meegeleverde) Handleiding Digitale Televisie weer terug in de doos gestopt en de gebruiksaanwijzing van de DCB-H360R er bij gehaald... en ik wist dat hier op het Forum nog een digitale pdf versie was, dus de 2e PC met breedbeeldscherm aangezet om het wat beter te kunnen lezen... (boven de 50...leesbrilletje).

Taal ingesteld, en dan... de pincode... vier nullen of andere combinaties... niet mogelijk! Toetsen reageren op mijn LCD TV, dus ik kan geen PIN-CODE invoeren........ HELLUPPPP
__________________
www.UrDance4u.com House, Electro, Progressive, Trance, Minimal en Techno Community