Los bericht bekijken
  #1  
Oud 10 januari 2009, 15:08
spiffi's schermafbeelding
spiffi spiffi is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Beverwijk Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus Motorla SBV5121E + Netgear WTR2000 300N+
DTV: Samsung DCB B270R en Humax IR fox C 2x Samsanung LCD HD(r) 100hz
Berichten: 50
Standaard positief over Klantenservice

Beste mensen,

Er zijn veel klachten over ziggo, er zijn ook gewoon simpelweg veel (leverings) problemen en een deel van de klantenservice weet niet wat ze doen....maar we mogen ook de positieve kanten belichten. DOE DAT OOK EENS!!! Hier weer s een startschot.......

Bij deze, want vandaag ben ik GOED en SNEL geholpen en alles werkt! En ik wil daarbij (zonder zijn naam te noemen) een medewerker speciaal in het ZONNETJE zetten! Heel erg bedankt, top!

Nadat ik was overgestapt van een paar lossen producten naar een Alles in 1 plus abbo, kreeg ik wel een bevestigingsbrief.....maar daarna niets meer.

Uiteindelijk een klachtmail (zonder reactie) en 5(waarvan 4 wel vriendelijk, maar zonder resultaat) telefoontjes over moeten plegen. Uiteindelijk het laatste telefoontje kreeg ik een (vaste en duidelijke) medewerker van de klantenservice aan de lijn. En na wat uitzoekwerk heeft hij mij zelfs teruggebeld!!! Ik kon het haast niet geloven. Hij gaf duidelijk info en maakte met mij een afspraak.

Al met al, een paar dagen verder....heeft hij zoals afgesproken/gevraagd weer naar mij gebeld om de status van mijn bestelling door te nemen. En met al het geluk kwam net ook de postbode aan de deur met mijn pakket. Even wat doornemen, aansluiten en alles werkt (incl telefoon en 5x sneller internet!).

Doordat er veel fout is gegaan hebben we ale zaken administratief even doorgenomen. Alles is correct en duidelijk nu. EN als extraatje krijg ik ook nog een compensatie toegekend. Dit wordt direct officieel op papier en in de systemen van ziggo gezet. Echt top! En totdat dit allemaal is doorberekend en normaal werkt houden we contact!!!!

Misschien hoort het allemaal wel zo...maar we kennen het niet van Ziggo.
Gelukkig heb ik deze (vaste) medewerker gesproken......

In ieder geval; kom ook eens met positieve berichten. En positieve tips.

Groet,
spiffi