Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 10 januari 2009, 10:22
gerardpostma's schermafbeelding
gerardpostma gerardpostma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2009
Locatie: De Lutte
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 6
Standaard

Ik zeg ook niet dat er geen fouten worden gemaakt, wat ik echter wel zeg is dat er door Ziggo niet eens wordt gekekenen naar wat er mis is.

En het is ook niet zo dat een opzegging niet verwerkt is. Ons wordt nu internet in rekening gebracht waar wij ons nooit voor hebben aangemeld en wat wij ook helemaal niet hebben (wij hebben niet eens een kabel modem).

Dit verhaal heb ik al een aantal keren aan Ziggo medewerkers uitgelegd, maar kennelijk wil dat kwartje niet vallen. Als antwoord volgt steen-vast: "Volgens onze administratie hebt u internet dus moet u er voor betalen". Als dat geen incompetentie is dan is het gewoon een geval van luiheid en desinteresse. Hoe dan ook, dat is niet de manier om met klanten om te gaan.

Als de service desk om te beginnen eens de moeite zou nemen om in het systeem te kijken dan zouden ze zien dat wij tot oktober niet voor internet hebben betaald, en als tweede kunnen ze dan zien dat er geen aanmelding van ons geweest is. Erg simpel allemaal, maar te moeilijk voor Ziggo.

En een uitvlucht als "het is onbegonnen werk de administratie te controleren" is natuurlijk onzin. Ik ben als klant dus gewoon belazerd omdat a) Ziggo fouten heeft gemaakt bij de migratie, b) Ziggo niet de capaciteit heeft om die fouten te repareren? Misschien moet dan de houding "Onze administratie is perfect, de klant heeft altijd ongelijk" omgezet worden in een houding "Wij maken fouten en hebben geen tijd dus heeft de klant altijd gelijk".

Daarnaast heb ik nu al een aantal keren moeten mailen, waar een helpdesk medewerker tijd in heeft moeten stoppen om een antwoord te sturen. Als zij meteen de eerste keer hun werk goed zouden doen dan zouden die vervolg mails (en de bijbehorende effort) uitblijven en zou dat misschien zelfs een tijdsbesparing kunnen opleveren.
En als het onbegonnen werk is om de administratie te controleren dan is het hoognodig o