Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 10 januari 2009, 08:53
gerardpostma's schermafbeelding
gerardpostma gerardpostma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2009
Locatie: De Lutte
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 6
Standaard

Ik wil bij deze even reageren op een aantal reacties.

>Als je gewoon even de tijd neemt om dit alles kort en bondig op papier te zetten

Ik heb ondertussen al een aantal e-mails richting Ziggo gestuurd. Dat er iets niets goed was heb ik nl. direct ontdekt. Antwoord op e-mails duurt bij Ziggo gewoon weken. Ik zie niet in waarom ik een brief zou sturen, als zij al niet de moeite nemen om e-mail fatsoenlijk af te handelen waarom zou een brief dan wel helpen. Ik heb in de e-mails exact uitgelegd wat het probleem is, in meerdere verschillende bewoordingen maar kennelijk is het teveel moeite voor Ziggo om hun klanten fatsoenlijk te woord te staan en een analyse van het probleem te doen.

> U spreekt van diefstal, als u dit werkelijk van mening bent. Moet u aangifte doen bij de politie.

Dat heb ik ook daadwerkelijk overwogen. Als ik het gevoel zou hebben dat het iets uit zou halen dan zou ik dat ook doen. Ik verwacht echter niet dat de politie actie zal ondernemen. Ik heb nu besloten om een claim bij geschillen commissie (http://www.sgc.nl/) in te gaan dienen.

>Wilt u geen namen van personeel van ziggo op dit forum plaatsen

Heb ik ook overwogen, ik ben echter van mening dat de incompetenten geen bescherming behoeven. Het zijn nl. exact deze medewerkers die geen extra stap voor de klanten willen zetten. Ik vermoed dat het al teveel moeite voor deze mensen is om hun stoel uit te komen.