Discussie: Het grote Z3i topic
Los bericht bekijken
  #138  
Oud 9 januari 2009, 22:15
MartijnP's schermafbeelding
MartijnP MartijnP is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Baarn
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Humax 5050
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Als je dat modem van iemand anders 'leent' is het al geactiveerd en (als hij in dezelfde regio woont) zal hij gewoon werken, maar met het profiel van die ander. Zou je dit modem opnieuw activeren, dan heeft degene van wie je het geleend heb later een probleem omdat het dan niet meer geactiveerd is als hij het terugkrijgt en jij je nieuwe modem weer activeert. Dus als het je alleen om internet gaat: niet opnieuw aktiveren en gewoon gebruiken als het werkt.
Ik leen het modem niet, ik heb het gekregen dus een heractivatie na mijn activatie is niet meer nodig. Heb het zojuist geprobeerd, helaas zonder succes.

Ik krijg de volgende melding vanaf http://activatie : Wij hebben uw modem niet kunnen aanmelden. U kunt het best contact opnemen met onze Klantenservice 0900 - 1884 (lokaal tarief).

Ik kom dus nog niet eens tot het inlogscherm. Het modem is wel van Ziggo. Morgen dus maar even bellen en hopen dat ze het serienummer + macadres tijdelijk willen opvoeren. Ze zijn ten slotte een week te laat met het uitleveren van het nieuwe modem.