Los bericht bekijken
  #250  
Oud 9 januari 2009, 21:31
LuckyLuke's schermafbeelding
LuckyLuke LuckyLuke is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2009
Locatie: Klimmen @home
Ziggo Internet: telefoon en internet webstar
Berichten: 31
Thumbs down Ook geen telefoon

De service van Ziggo is in postcodegebied 6343 net als de temperatuur buiten beneden NUL!
Heb voor de kerst het probleem dat ik de tegenpartij aan de andere kant niet kan horen en zij mij wel.
Helpdesk gebeld, modem gereset, telefoon heeft sinds de reset niet meer gewerkt.
Ik bel zo'n beetje dagelijks met de stakkers die niets voor me kunnen doen en wel met me meeleven (en o, wonder! zelfs hun excuses aanbieden), maar de afdeling waar de melding in behandeling (zou moeten zijn) heeft het heel druk en de stakkers aan de telefoon kunnen net als ik niets anders doen dan wachten...
Wanneer komen die mensen van de afdeling die mijn telefoonverbinding moet repareren en die volgens al de medewerkers die ik spreek zelf ook al geen telefoon heeft eens terug van hun koffiepauze? Zijn het soms omgeschoolde ambtenaren? Hoe zit dat? Aan het werk, !

Nu lees ik net op de site van Ziggo dat er in mijn postcode gebied al sinds langere tijd al VIER andere groepsstoringen bekend staan (die overigens niet direct met mijn telefoonstoring te maken hebben), wat voor mij tekenend is voor de kracht van Ziggo !

Maar goed, misschien moet ik me vereerd voelen met het feit dat Ziggo in navolging van de rest van Nederland de storing ook aan mij aanbiedt.

Overigens een tip als je ook of nog steeds last hebt van deze storing:
Laat je telefoonnummer NIET doorschakelen naar je mobiel, dat kost jou 16,5 eurocent per minuut voor ieder doorgeschakeld gesprek en het is nog maar afwachten of ze je deze kosten terug willen geven!

Zodra de storing verholpen is en ik mijn abonnementsgeld en telefoonkosten voor mobiel bellen terug heb, ben ik weg bij Ziggo.

Kan @Home nog nieuw leven ingeblazen worden?