Los bericht bekijken
  #208  
Oud 9 januari 2009, 19:53
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferro Bekijk bericht
De adviesprijs is blijkbaar €399. Zie ook dit bericht en dit bericht. Interessant verschil: Coolsound meld 2 programma's opnemen en eventueel 1 kijken (zoals de 9200C), terwijl de twee berichten melden dat je zelfs 3 programma's kunt opnemen en 1 kijken. Dat laatste zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. In de praktijk heb je dan geen enkele restrictie meer met opnemen en kijken.
Klopt niet, zie dit bericht waarin verwezen wordt naar de specificaties die Humax zelf online heeft gezet. Dus gewoon 2 opnemen en een derde kijken net zoals de 9200.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FullHD Bekijk bericht
De Humax iHDR-5050c HD decoder PVR zal medio maart leverbaar zijn en berichten hebben mij al bereikt eind februari.
Hier ook: lees dit topic even voordat je dit 'nieuws' post, want vorige week werd al iets van Humax zelf gepost met de juiste levertijd en info.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TipX Bekijk bericht
Je hebt goed je 'huiswerk' gedaan, dit heb ik inderdaad ook gelezen. Ontzetten jammer weer, een gemiste kans deze nieuwe Humax te perfectioneren. Wederom een mindere kwaliteit upscaler voor SD kanalen. Vreemd en jammer dat Humax niet naar deze klacht heeft willen luisteren.
Hoezo gemiste kans, het ding is nog niet eens uit? En de specs van die SAT-versie zijn anders....

Er is al eerder in dit topic gemeld dat er geen wijzigingen aan de eigen upscaler gebeurd zijn, maar dat de kabelversie de originele resolutie van de uitzending kan doorgeven zodat de upscaling gewoon in je TV kan plaatsvinden. Dit gaat bij een komende software versie van de 5000 ook gebeuren. Als je de 5000 handmatig in de originele resolutie zet heeft die ook geen problemen.

Verder is de genoemde "slechte SD" kwaliteit van de 5000 ook lang niet bij iedereen te merken. Ik heb nog nooit een slechter beeld gezien op HDMI dan met SCART met mijn 5000. Blijkbaar/misschien is het ook afhankelijk van de TV die je gebruikt. Ik heb ook een IR-FOX dus kan het zelf goed vergelijken.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....