Los bericht bekijken
  #248  
Oud 9 januari 2009, 19:27
George de Vries's schermafbeelding
George de Vries George de Vries is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2008
Locatie: Emmen/@Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Siemens M750C IR
Berichten: 9
Angry

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RoWa2008 Bekijk bericht
D'r langs gaan heeft al helemaal geen zin, want wat wil je daar bereiken? De persoon zoeken die je gesproken hebt en die de huid volschelden? Je moet niet vergeten dat de mensen die je belt 1e lijns ondersteuning is. Die helpen klanten met de gegevens die zij op het scherm krijgen. Kunnen ze het niet oplossen moeten ze het gewoon doorzetten naar de 2e lijn (technische dienst). Dan is het wel heel vervelend dat er dan van alles beloofd wordt en het niet nagekomen wordt, maar ik denk dat dat komt omdat het bedrijf gewoon te groot is. Ik denk dat het bij een KPN net zo zal zijn. Ik denk wel dat mensen bij de 1e lijn je zo goed mogelijk proberen te helpen, maar je hebt natuurlijk altijd een paar gasten er tussen zitten die liever iets anders doen...

Weet je Rowa je hoeft me heus niet te vertellen hoe een helpdesk werkt maar als 2de lijns en 3de lijns verzaakt en afspraken niet nakomt dan zakt mij de broek af. Donderdag zijn we weer gebeld mijn vrouw op het werk en wilden ze voor de 4de keer weten wat het macadres van mijn modem is. Mijn vrouw vriendelijk verzocht om haar terug te bellen als ze in huis is. "Geen probleem mevrouw we zullen u terug bellen". Inmiddels zitten we nog op het telefoontje te wachten. Kijk als dit soort personen nog niet eens terugbellen dan is er iets goed mis bij Ziggo. We zitten nu al sinds september zonder telefonie dat is 4 maanden en straks 5 maanden. Ik weet niet hoe het bij jullie op het werk gaat maar als dit bij mij op het werk gebeurt (werk zelf ook in IT maar dit terzijde) dan zou dit toch allang in het 10voudige ge-escaleerd zijn.
Nee 1ste lijns hoeft me niet te helpen die lezen gewoon een verhaaltje voor... maar de "experts" bij Ziggo verwacht ik toch wel meer van en dat die zich wel aan de afspraken houden.

Weer 2 weken verder en nog geen telefoon..... Nog even en we gaan onze 5de maand in en gsm kosten lopen maar op...