Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 9 januari 2009, 19:25
gerardpostma's schermafbeelding
gerardpostma gerardpostma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2009
Locatie: De Lutte
Ziggo Internet: Geen
DTV: Samsung
Berichten: 6
Standaard Pas op voor diefstal door Ziggo

Langs deze weg wil ik even waarschuwen voor fouten in de facturatie door Ziggo.

Wij hebben zelf alleen een digitaal TV abonnement (a 9,95 p/mnd) bij Ziggo en dat hebben wij al een jaar of 2.
Nu wordt er bij ons sinds oktober vorig jaar (2008) 19,95 p/mnd extra in rekening gebracht voor een Z1 internet abonnement wat wij niet hebben (wij gebruiken, gelukkig, ADSL internet via HetNet). Ondertussen hebben we al meerdere keren contact gehad met de service desk, maar dat levert niets op. De antwoorden die wij krijgen zijn allen vergelijkbaar met deze:

--------- Start Included Message ---------

Geachte heer Postma,

Wij bieden u onze excuses aan voor de lange tijd die het beantwoorden van uw vraag in beslag heeft genomen. Naar aanleiding van uw vraag informeren wij u als volgt. Uit onze systeem blijkt dat u wel degelijk een internet abonnement bij Ziggo hebt, hierdoor kunnen wij u geen geld crediteren. Dit abonnement wordt per 28-01-09 opgezegd.

Indien u het niet eens met deze situatie adviseren wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

***)
Afdeling Klantenservice
Ziggo

--------- End Included Message ---------

Oftewel: Ziggo heeft voor ons besloten dat wij internet hebben, zonder dat we ons daarvoor hebben aangemeld. Sinds oktober brengen zij daarvoor 19,95 p/mnd in rekening en vinden zij dat wij geen recht hebben op teruggave van dat bedrag, omdat volgens hun onfeilbare adminstratie wij toch internet hebben.
De enige optie die, volgens de service desk, mogelijk is is om het internet abonnement (waar wij ons dus niet voor hebben aangemeld) op te zeggen en te accepteren dat Ziggo 4 maanden a 19,95 van ons gestolen heeft.
Het lijkt mij dus duidelijk dat als wij gaan opzeggen dat dan niet alleen het internet zal zijn, maar ook het TV abonnement.

Bij deze dus aan iedereen: Hou angstvallig je facturen in de gaten omdat Ziggo best wel eens zou kunnen proberen je te bestelen. Dat zal wel te maken hebben met hun tegenvallende resultaten over het afgelopen jaar, en dat ze op deze manier proberen hun financiele situatie te verbeteren. Van mij mogen ze echter gewoon falliet gaan. Een bedrijf wat op een dergelijke manier haar klanten belazerd heeft gewoon geen bestaansrecht.

G. Postma

***) Mod edit : Naam medewerker verwijderd.

Laatst gewijzigd door mod-1; 10 januari 2009 om 08:35