Los bericht bekijken
  #44  
Oud 9 januari 2009, 17:11
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Tsja, dat het kanaal in het overzicht altijd Brava HD promo heeft geheten deed natuurlijk al vermoeden dat doorgifte in het gratis basispakket tijdelijk was.

Kennelijk kon of wilde Brava niet betalen voor doorgifte in het gratis basispakket en zag Ziggo geen markt om Brava te betalen en dan Brava te slijten in het extra pakket.

Zal ook voor Action Now hebben gegolden: te weinig kijkersinteresse om geld voor dit kanaal te gaan betalen vanuit Ziggo.

Wat ik me trouwens afvraag: UPC wist volgens mij altijd tot op de laatste seconde nauwkeurig hoeveel en lang mensen keken naar zenders. Erg harde data dus om te zeggen of er wel of geen interesse voor een bestaand kanaal is. Maar UPC heeft op alle decoders ook interactieve TV en dus een retourkanaal.
Ziggo heeft alleen op de Cisco decoders vooralsnog een retourkanaal.
Betekend dit dat Ziggo geen inzicht heeft in werkelijk kijkgedrag van de diverse kanalen? Vraag me dan toch altijd af HOE Ziggo bepaald dat ergens geen interesse voor is.

Ik vraag dit omdat ik wel eens het idee heb dat bij elke zender die verdwijnt altijd mensen moord en brand schreeuwen, maar we wel eens afvraag of die mensen nu ook daadwerkelijk regelmatig keken of gewoon uit principe klagen bij elke verdwijnende zender.