Los bericht bekijken
  #142  
Oud 9 januari 2009, 11:53
arendre's schermafbeelding
arendre arendre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Ubee
DTV: Samsung HD decoder/ Cisco 8455DVB (testtraject)
Berichten: 143
Standaard

We komen dichterbij:
Zojuist deze mail ontvangen:

Komende week worden de CISCO ontvangers voor Interactieve Televisie van Ziggo opgestuurd.

Voor een goed verloop van de test, willen we de onderstaande informatie graag nogmaals onder je aandacht brengen:

Stuur de antwoordkaart uit het startpakket niet naar ons terug
Bij de CISCO ontvanger en het startpakket dat je van Ziggo ontvangt zit een antwoordkaart die je volgens de bijgevoegde brief ingevuld naar Ziggo terug moet sturen. We willen je vragen dit NIET te doen. Deze antwoordkaart is namelijk bedoeld voor betalende abonnees. Als je hem invult loop je het risico dat Ziggo je een factuur stuurt.


Beschikbaarheid Interactieve Televisie
Alle interactieve diensten komen over uiterlijk twee weken volledig beschikbaar. Tot die tijd is het al mogelijk om met de CISCO ontvanger digitale televisie te kijken en op te nemen. Ziggo zorgt er ook voor dat extra digitale zenders die wellicht nu ontvangt ook op de nieuwe smartcard worden geactiveerd (als je je huidige smartcard nummer al eerder aan ons hebt doorgegeven).

Vragen? Kijk eerst op onze FAQ pagina
Voor vragen over de test kun je nog steeds terecht op http://onderzoek.netpanel.nl/ZiTV_FAQ . Dit overzicht met veelgestelde vragen wordt voortdurend door ons aangevuld, zodat de laatste informatie beschikbaar is voor iedereen die mee doet met dit traject.

Staat het antwoord niet op de FAQ pagina? Mail het speciale e-mailadres
Mocht je in de nabije toekomst (als je straks aan de slag gaat met de Interactieve Televisie test) specifieke vragen over de test hebben die niet in de FAQ staan, dan kan je deze stellen via het e-mailadres dat we speciaal hiervoor hebben geopend: Ziggo-InteractieveTelevisie@ruigroknetpanel.nl .


Vriendelijke groeten,
Alex Vos
Ziggo-panel