Los bericht bekijken
  #247  
Oud 9 januari 2009, 10:51
Fozz's schermafbeelding
Fozz Fozz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 december 2008
Locatie: sittard @home
Ziggo Internet: z1 in1; DIR-655
DTV: samsung; samsung hd
Berichten: 4
Standaard telefoniestoring

Hallo,

Ik geef even gehoor aan verzoek om te reageren nav de telefoonstoring in het @home gebied.

Ik heb geen storing meer .
Ben per 1 jan 2009 geporteerd van KPN/Hetnet naar Ziggo. Van de week, geloof maandag, geen telefonie meer (kwam vanzelf, het had nl wel gewerkt). Ook bleek geen internet. Wel TV.
Dinsdag, bellen. In eerste instantie op verzoek van helpdesk, handel uit en aan. Reset. Maar gelijke probleem, modem probeerd te stabiliseren maar lijkt in een loop terecht te komen. Helpdesk: vastgelopen order, wat dat ook zijn mag....??????????
Nog eens helpdesk gebeld, 3 uur verder, telefonisch dus, bleek een pc van de de ziggo helpdesk medewerker, vast gelopen te zijn. Nadat deze weer was opgestart, bleek mijn telefoon weer te werken .Maar het een, had niet met het andere maken, merkte betreffende medewerker van Ziggo op.....giveup:
Vervolgens werkte mijn router niet meer . Na wat prutsen wist ik me te herinneren dat ik in de router het mac adres had gebruikt van mijn pc. Na reset router was nl het originele mac adres in de router weer opgenomen. Dus mac adres van mijn pc overgenomen, en voila , handel weer aan de geng.

Voor diegeen die hier wat mee kan (Vervelend zijn die mensen van Ziggo niet . ik wil toch wat positiefs kwijt over Ziggo ), doe je voordeel ermee.


Happy Ziggoing.