Los bericht bekijken
  #12  
Oud 9 januari 2009, 10:50
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

Uiteraard heeft Mascom voor een deel groot gelijk. Er worden dmv CI+ heel wat zaken mogelijk die wij als eind consument niet zouden willen.

Maar natuurlijk missen ze ook voor een deel de realiteit.
Op het moment dat een leverancier van diensten (kabelboer als ziggo) aangeeft dat zij een bepaalde iets niet ondersteunen, het gebruik van een CAM op basis van CI en de fabrikanten (als Sony en Philips) van de apparaten dit dan ook kenbaar maakt en soms de potentiële functionaliteit zelfs voor het betreffende gebied uitschakelt en normalitair veelal niet eens levert (Philips) kan CI+ niet de schuld krijgen dat men vervolgens blijft zitten met niet werkend CI materiaal, als het zover komt.

Als dit zo is dan eis ik van de Nederlandse staat dat ze mij 4 dvb-t ontvangst stations, los decoder kastje maar eigenlijk gelijkwaardige tv met ingebouwde ontvanger want dat heb ik nu immers ook, geven. Tot nog toe heb ik immers in mijn bestaan 4 tv's aangeschaft welke alle 4 nog altijd werken maar niet beschikken over DVB-T ontvangst mogelijkheden. De staat is er schuldig aan dat ik de publieke zenders, waar ik wel voor betaal via de belasting, niet meer kan zien.