Discussie: Website ?
Los bericht bekijken
  #126  
Oud 8 januari 2009, 21:12
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
@thijsdegraaf:

Ik begrijp heel goed waar je heen wilt. Lees echter het bericht wat rmb24 verstuurd heeft aan Ziggo eens opnieuw.

Dit is niet om iemand aan te vallen, maar om aan te geven hoe de "denkpositie" verschil maakt. Ik pak nu even zijn voorbeeld eruit, had ook een ander kunnen zijn.

Jij denkt vanuit een positie waarin je voorkennis hebt.
Over goed lezen gesproken!!!!! Niet mijn bericht op dit forum is bindend, maar de vraag via het mailformulier aan Ziggo. Daar staat dat ik mijn homepage niet kan bereiken in genoemd postcodegebied, en dat ik daar niets over kan vinden op de website van Ziggo. Kijk nog maar eens goed naar dat bericht, en probeer het juiste eruit te lichten. Staat voor de duidelijkheid nog tussen quotes en in het blauw.


Het goed antwoord van Ziggo had moeten zijn: "Er is inderdaad een storing in Uw postcodegebied, en we doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen."
Dat hoort iemand van de helpdesk te weten als er een vraag/klacht binnenkomt,en geeft een zekere vorm van duidelijkheid. Maarnee......de helpdeskmedewerker laat de klant zijn hele apparatuur en netwerk doorlichten, en legt hiermee de klacht naast zich neer. Het ligt aan de klant.
Waarom weet die helpdesk medewerker niet dat er een storing is?
Het antwoord op mijn vraag/klacht kwam daags na de storing. Dan had die sukkel toch allang moeten weten dat er iets aan de hand was??? Of ben ik nou gek?

Maar goed, we hebben -begrijp ik- inmiddels weer een storing op de homepages, maar ik heb nog niet gekeken of dit gemeld wordt op de website van Ziggo.

Ik zal niet meer klagen......Ziggo!!! Bedankt maar weer voor de goede service! Monopolisten!!!
Nu we het daar weer over hebben....Nog niemand gezien die een idee had waar ik hetzelfde "all-in" pakket bij een andere aanbieder kan aanvragen!!!
__________________
Niet alles is wat het lijkt, en zelfs dat niet!!!