Los bericht bekijken
  #296  
Oud 8 januari 2009, 19:17
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Verklaring, nee die heb ik niet direct, behalve dat als er geknepen zou worden je uberhaupt de snelheid niet zou halen, en dat is gewooon een feit, linksom of rechtsom, daar kan je simpelweg niet om heen. Kan wel argumenten aandragen waarom het niet zo zou zijn:

Ik denk dat het probleem van de snelheid per lijntje niet een oorzaak is van cappen per connectie, zo goed als onmogelijk en zeer omslachtig, zo omslachtig dat het zeer onwaarschijnlijk is. Daarbij is het de beheerder van de nieuws server(s) van Ziggo die al meerdere malen aangegeven heeft dat er niet gecapt word, vind het ook zeer onwaarschijnlijk dat het niet zou kloppen.

En als er gecapt zou worden op poort niveau per lijntje zou dit voor alle ziggo gebruikers moeten gelden, en dat is al niet het geval.

Ik ga ervan uit dat de beperking per lijntje (aangezien je dit 24/7 hebt, althans zo blijkt uit je post) een probleem is van iets bij jou thuis en geen oorzaak bij Ziggo heeft.

Kom jij nu eens met tegen argumenten in plaats van het enkel tegen te spreken en jezelf te blijven herhalen, waar je tot nu toe volhardend in volhoud.
__________________