Los bericht bekijken
  #137  
Oud 8 januari 2009, 18:26
madlenp's schermafbeelding
madlenp madlenp is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2008
Locatie: - casema
Ziggo Internet: all in IPVR 9200C
DTV: analoge tv
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FJRobert Bekijk bericht
Ik ben blij dat ik als panellid niet op de deze uitnodiging ben in gegaan. Gezien de perikelen van Ziggo met de levering van de decoders en andere zaken.

Sowieso vindt ik VOD geen toegevoegde waarde, wat voor mij een toegevoegde waarde is, is een HD PVR (een soort samsung PVR850 maar dan voor HD kwaliteit) en volgens zijn die nog niet leverbaar.

Aan de andere kant kan ik e vertraging dhet best wel begrijpen, want een ieder heeft de tijd gehad om het geld over te maken tot en met 31 december.

Als panellid ben ik ook niet ingegaan om te testen maar om andere redenen, gelukkig niet wetende dat het allemaal zo beroerd gaat.
Ook ik zou best de ontwikkeling van een HD PVR toejuichen echter wel met de mogelijkheid van een snelle PC verbinding echter dat zit er sowie so niet in. Dat hele VOD gebeuren is niet anders als een luxe kijkdoos op "demand' Het idee dat je nog eens iets zou willen bewaren speelt helemaal niet. En als ik stel dat ze die HD PVR of zeg nu eens die CISCO ook met een DVD-speler zouden moeten uitrusten (spaart je een apparaat) dan wordt ik subiet voor gek verklaard. Ach en dan denk ik maar dat het ook jaren geduurd heeft voordat er een radio/grammofooncombinatie door de markt is geproduceerd. Natuurlijk waren ze daar ook falikant tegen !!!