Los bericht bekijken
  #27  
Oud 8 januari 2009, 13:35
Tanner85's schermafbeelding
Tanner85 Tanner85 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: Drunen Essent
Ziggo Internet: Alles in 1 Xtra
DTV: Samsung HD ontvanger
Berichten: 11
Standaard

Algemene voorwaarden (nogmaals) doorgelezen (zoveel werk is dit niet en alles lijkt in klare taal).

Er wordt geen woord gerept over de nieuwsgroepen en servers, of iets dat er mee in verband gebracht zou kunnen worden. Ik laat er wel even een 'deskundige naar kijken'.
Wie wel iets gevonden heeft kan het mij misschien even laten weten.

Leidend voor mij blijft de omschrijving op de Ziggo site. Dus de omschrijving van de retentie en compleetheid van de bestanden.

Ik zie overigens in de voorwaarden dat het netwerk tot aan het perceel van de gebruiker onder verantwoording van Ziggo valt. Hoe kan de helpdesk dan aangeven dat een lagere verbindingssnelheid, dan het abo aangeeft, door externe? faktoren veroorzaakt word. Deze faktoren en daarmee dus ook de problemen zijn enkel en alleen voor Ziggo om op te lossen. Ziggo doet net alsof de problemen met de niet gehaalde snelheden door derden worden veroorzaakt.
De huidige voorhanden technieken staan toe dat een ieder kan krijgen waar hij recht op heeft, met betrekking tot de snelheden.
Als deze uitspraak niet juist is moet Ziggo maar aangeven dat de capaciteit van hun bekabeling cq coax beperkt is. Maar dan is weer de vraag hoe UPC dan 120Mb kan gaan aanbieden en realizeren over een coax netwerk.
Ik hoef niet perse die hoge snelheid maar een ieder moet wel krijgen waar hij voor betaald en dan wel aan de grens van het huisperceel. ( met een in alle redelijkheid en aannemelijke marche natuurlijk)

Bovenstaande is geen persoonlijke aanval op Ziggo medewerkers.