Los bericht bekijken
  #1  
Oud 8 januari 2009, 08:09
sazzie's schermafbeelding
sazzie sazzie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 januari 2009
Locatie: balkbrug
Ziggo Internet: alles in 1
Berichten: 10
Angry Wat kan ik nu nog doen? (geen telefoon vanaf okt)

Echt raar, had van de week een topic geplaatst over mijn probleem, maar die is nu gewoon weg???

Maar goed...wij zijn in oktober verhuisd en vanaf die datum geen telefonie meer. Aan het begin konden we nog wel twee weken bellen (maar niet gebeld worden) - na die twee weken hadden we ook geen kiestoon meer.
Ondertussen (door het vele resetten?) is de modem kapot gegaan - monteur langs geweest en die zou weer ons telefoonprobleem tot een spoedje maken... Maar ja, feit is: vanaf 1 oktober belden we om de 3 dagen, twee weken later zijn we om de week gaan bellen en dat doen we nu nog... Hopeloos veel geld kwijt aan mobiel bellen naar Ziggo en naar bijv de "shit-ik-moet-wel-bellen" foontjes naar oppas, school, werk etc. (wie weet waar en of ik deze kosten vergoed kan krijgen?).
De helpdesk hélpt ons niet, soms lijkt t alsof we iemand aan de telefoon krijgen die echt wat gaat doen, ons mobiele nr opschrijven, beloven het proces in de gaten te houden, terug te bellen, maar niets van dit alles. Iedere keer is het ó dezelfde dag geregeld (not!), of binnen twee weken (weer niet....) of "u zit in stap 3 van 4, u kan ieder moment telefoon hebben (helaas....) ....We zijn geduldig geweest, begripvol, treurig, teleurgesteld en boos, maar niets helpt. Als je zegt "anders zeg ik de boel op"kregen we te horen "u moet doen wat u niet laten kan" en zo langzaam aan is ons geduld meer dan op!!! We hebben de rechtsbijstand nu gebeld om te vragen wat te doen en dit is eigenlijk mijn laatste poging om hulp, want ik weet het echt niet meer!!!!